Ik wil een vakman: inhuren worden

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Maarssen

Direct een offerte aanvragen

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Maarssen

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw keuken te plaatsen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Maarssen om de keuken van uw woning perfect te plaatsen? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Maarssen, De Vakman Junior Rietvelt. Hij neemt u graag het plaatsen van uw keuken uit handen. De Vakman Junior Rietvelt heeft veel ervaring met het plaatsen van keukens. Uiteraard kan deze specialist in keukenrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw keuken. Hij heeft een goed gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Junior Rietvelt krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Maarssen | De Vakman Junior Rietvelt

 

Klusbedrijf uit Maarssen specialist in keuken plaatsen

 

De Vakman Junior Rietvelt geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het plaatsen van uw keuken kunt u terecht bij De Vakman Junior Rietvelt, klusbedrijf uit Maarssen. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken , dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Maarssen doet meer dan plaatsen keukens

 

Klusbedrijf in Maarssen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in het plaatsen van keukens heeft De Vakman Junior Rietvelt veel ervaring met het onderhouden, renoveren en plaatsen van keukens, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, dakwerk, loodgieterwerk, traprenovatie en het plaatsen van dakramen, dakkapellen, vloeren en deuren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het plaatsen van keukens ook een complete verbouwing van badkamer, zolder en woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Lees meer over De Vakman Junior Rietvelt uit Maarssen

 

Direct contact mail j.rietvelt@devakman.info of bel 06 – 48 68 76 87

 

Keuken plaatsen door klusbedrijf uit maarssen | De Vakman Junior Rietvelt