Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf uit Huizen plaatst keukens

Direct een offerte aanvragen

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Hilversum

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw keuken te plaatsen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Hilversum om de keuken van uw woning perfect te plaatsen? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Hilversum, De Vakman Rien van de Corput. Hij neemt u graag het plaatsen van uw keuken uit handen. De Vakman Rien van de Corput heeft veel ervaring met het plaatsen van keukens. Uiteraard kan deze specialist in keukenrenovaties u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energie- en of waterbesparing met betrekking tot uw keuken.

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Huizen | De Vakman Rien van de Corput

 

Klusbedrijf uit Hilversum specialist in keuken plaatsen

 

De Vakman Rien van de Corput geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare specialist in het plaatsen van uw keuken kunt u terecht bij De Vakman Rien van de Corput, klusbedrijf uit Hilversum. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en een centrale brancheorganisatie. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en hij geeft VLOK-garantie op de uitgevoerde klussen. Zijn goed gevulde bus met gereedschap zorgt ervoor dat hij snel en efficiënt een maatwerk klus kan uitvoeren. Kortom een klussenbedrijf van De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Rien van de Corput krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf uit Hilversum doet meer dan plaatsen keukens

 

Klusbedrijf in Hilversum is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist in keukens heeft De Vakman Rien van de Corput veel ervaring met het onderhouden, plaatsen en renoveren van keukens, maar hij kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, CV, elektra en het plaatsen van vloeren, dakkapellen, (dak)ramen, deuren, hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het plaatsen van keukens ook een complete verbouwing van keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Rien van de Corput uit Hilversum

 

Lees meer over De Vakman Rien van de Corput uit Hilversum

 

Direct contact mail r.vandecorput@devakman.info of bel 06 - 51 07 74 78

 

Keuken plaatsen door Klusbedrijf uit Huizen | De Vakman Rien van de Corput