Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Loodgieter in Hilversum

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Loodgieter in Hilversum

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om uw loodgieterwerk te uit te voeren? Bent u op zoek naar een professionele Loodgieter in Hilversum om het loodgieterwerk van uw woning of bedrijfspand in perfecte staat te brengen of houden? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Hilversum, De Vakman Rien van de Corput. Hij neemt u graag uw loodgieterwerk uit handen. Als Loodgieter heeft De Vakman Rien van de Corput kennis van de verschillende materialen en mogelijkheden. Uiteraard kan deze Loodgieter u ook van dienst zijn met vakkundig vrijblijvend advies. Hij heeft een gevulde bus met materiaal en gereedschap waarmee hij snel en efficiënt klussen kan uitvoeren. Kortom een klusbedrijf als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Rien van de Corput krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs .

 

Klusbedrijf en loodgieter uit Hilversum | De Vakman Rien van de Corput

 

Klusbedrijf in Hilversum ook Loodgieter

 

De Vakman Rien van de Corput geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare Loodgieter in Hilversum kunt u terecht bij De Vakman Rien van de Corput. Hij is als klusbedrijf aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Rien van de Corput heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde loodgieter klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Hilversum meer dan alleen Loodgieter

 

Klusbedrijf Hilversum is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als Loodgieter heeft De Vakman Rien van de Corput ervaring met loodgieterwerk in uiteenlopende situaties, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, schilderwerk, loodgieterwerk, stukadoorswerk, installatiewerk, elektra, houtrotherstel, beglazing, interieurbouw, wandafwerking en het plaatsen dakramen, dakkapel, deuren, ramen, vloer, dakopbouw, rolluiken, zonwering, isolatie gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast loodgieterwerk en ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Rien van de Corput uit Hilversum

 

Lees meer over De Vakman Rien van de Corput uit Hilversum

 

Bel 06 – 51 07 74 78 of mail naar r.vandecorput@devakman.info

 

Klusbedrijf en loodgieter uit Huizen | Rien van de Corput