Ik wil een vakman: inhuren worden

Onderhoud woning door klusbedrijf Beverwijk

Direct een offerte aanvragen

Onderhoud woning door klusbedrijf Beverwijk

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U hebt zelf geen tijd of zin om uw woning onderhoud te doen? Bent u op zoek naar een professioneel klusbedrijf in Beverwijk om uw woning perfect te onderhouden? Neem dan direct contact op met een betrouwbaar klusbedrijf uit Beverwijk, De Vakman André de Haas. Hij neemt u graag het onderhoud van uw woning uit handen. De Vakman André de Haas heeft veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen. Uiteraard kan deze specialist in woning onderhoud u ook van dienst zijn met vrijblijvend vakkundig advies over energiebesparing en duurzame oplossingen met betrekking tot het onderhoud van uw woning. Kortom een klusbedrijf in Beverwijk als De Vakman André de Haas draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs

 

Onderhoud woning door klusbedrijf Beverwijk | De Vakman Andre de Haas

 

Klusbedrijf uit Beverwijk specialist in onderhoud woning

 

Voor een betrouwbare specialist in het onderhoud van uw woning kunt u terecht bij, De Vakman André de Haas, klusbedrijf uit Beverwijk. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf uit Beverwijk doet meer dan woning onderhoud

 

Klusbedrijf Beverwijk is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als specialist op het gebied van woning onderhoud heeft De Vakman André de Haas veel ervaring met het onderhouden en renoveren van woningen, maar hij kan nog veel meer Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, CV, elektra, loodgieterwerk, traprenovaties en het plaatsen van kozijnen, deuren en hang- en sluitwerk gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast het onderhoud van uw woning ook een complete verbouwing van keuken, badkamer, zolder of woning voor u uitvoeren.

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Onderhoud woning door klusbedrijf Beverwijk | De Vakman Andre de Haas