Ik wil een vakman: inhuren worden

Klusbedrijf en Tegelzetter in Nieuw Buinen

Direct een offerte aanvragen

Klusbedrijf en Tegelzetter in Nieuw Buinen

 

U beschikt niet over de benodigde vakkennis? U heeft zelf geen tijd of zin om Tegels te zetten? Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter in Nieuw Buinen om het tegelzetten in uw woning of bedrijfspand perfect uit te voeren? Neem dan contact op met een betrouwbaar klusbedrijf in Nieuw Buinen, De Vakman Jaap van Wattum. Hij neemt u graag uw tegelzetwerk uit handen. Als tegelzetter heeft De Vakman Jaap van Wattum kennis van de verschillende materialen en ondergronden. U kunt hem inhuren voor het tegelzetwerk van vloeren en wanden. Uiteraard kan deze tegelzetter u ook van dienst zijn met vakkundig advies over andere klussen. Kortom een klusbedrijf in Nieuw Buinen als De Vakman draait zijn hand niet om voor een professioneel karwei. Bij De Vakman Jaap van Wattum krijgt u kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Klusbedrijf en Tegelzetter in Nieuw Buinen

 

Klusbedrijf in Nieuw Buinen ook Tegelzetter

 

De Vakman Jaap van Wattum geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaardenVoor een betrouwbare tegelzetter in Nieuw Buinen kunt u terecht bij De Vakman Jaap van Wattum. Hij is aangesloten bij De Vakman organisatie en is VLOK erkend klussenbedrijf. De Vakman Jaap van Wattum heeft jarenlange ervaring binnen de bouw en heeft zijn sporen verdiend met kwalitatief goed uitgevoerde tegel klussen. De Vakman geeft u een heldere offerte en maakt vooraf duidelijke afspraken, dus geen verrassingen achteraf. De Vakman berekent geen voorrijkosten en geeft garantie conform de VLOK uitvoeringsvoorwaarden. De VLOK uitvoeringsvoorwaarden met nakomingsgarantie zijn opgesteld in overleg met Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf.

 

Klusbedrijf Nieuw Buinen meer dan alleen Tegelzetter

 

Klusbedrijf Nieuw Buinen is als echte klusprofessional aangesloten bij De Vakman. Als tegelzetter heeft De Vakman Jaap van Wattum veel ervaring met het zetten van tegels op diverse vloeren, muren en ondergronden, maar kan nog veel meer. Zo kunt u bijvoorbeeld timmerwerk, tegelwerk, metselwerk, loodgieterwerk, stucadoorwerk, schilderwerk, elektra en het plaatsen van ramen, deuren, kozijnen of vloeren gerust aan hem overlaten. Een klusbedrijf aangesloten bij De Vakman kan naast tegelwerk ook een complete verbouwing van badkamer, keuken, zolder of woning voor u uitvoeren

 

Ook heel handig: één aanspreekpunt voor de complete klus!

 

Vraag direct een offerte aan bij De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Lees meer over De Vakman Jaap van Wattum uit Nieuw Buinen

 

Direct contact mail j.vanwattum@devakman.info of bel 06 – 52 67 06 66

 

Klusbedrijf en tegelzetter in nieuw buinen | De Vakman Jaap van Wattum